Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
5
32x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JJ Avatar autora Jitka Jarošová | 8.12.2021
Velice spokojena.
MK Avatar autora Miroslav Kopa | 6.12.2021
Doruceni rychle, asproduktem sem plne spokojený.
VN Avatar autora Veronika Němcová | 4.12.2021
Jsem velice spokojená, spony které jsem si u Vás koupila jsou nádherné, ještě jednou moc děkuji ????
J Avatar autora Jana | 1.12.2021
Vzhledem k tomu, že jsem delší dobu marně sháněla takovéto pouzdro na brýle po optikách, tak jsem velmi spokojená , že jsem konečně něco našla podle mých představ a ještě přitom za přijatelnou cenu. Pouzdro je dobře ušito a i z kvalitního materiálu. A úzký otvor na vnější straně pro tužku či propisku je už takový malý bonus.... chtěla jsem sice jedno pouzdro zelené a druhé černé, ale asi jsem udělala někde chybu já a vůbec mi to nevadí ... upotřebím v černé barvě obě pouzdra. Zboží došlo v pořádku a včas i s dárečkem (malý měšec na drobné - bude se hodit, jsem za něj ráda a děkuji) a obsluha v zásilkovně byla také milá. Tuto firmu si založím mezi mé oblíbené .....
E Avatar autora Eliška H. | 20.11.2021
Zboží jsem objednávala poprvé a jsem moc spokojená s rychlostí, komunikací, zboží přišlo včas a v pořádku.
YH Avatar autora Yvona Hejduková | 30.10.2021
ne přišlo něco jiného
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.11.2021
Zákaznice si objednala pouzdro na cigarety vínové barvy. Vínová barva je odstín červené, též se může nazývat bordeaux, nebo-li bordó. Barva se jmenuje podle barvy červeného vína. Chápu, že každý máme jiný barvocit. Ale žádný zákazník si zatím nestěžoval. I tak se zákaznici omlouváme a pokusíme se výrobek přefotit, aby více odpovídal realitě. Zákaznice si rovněž stěžovala, že do pouzdra se nevejdou cigarety dlouhého typu. V popisu výrobku je uvedeno "na klasicky dlouhé cigarety". Pokud by bylo pouzdro určené na delší variantu cigaret, bylo by uvedeno "na dlouhé cigarety". V popisu jsou rovněž uvedeny rozměry pouzdra. Nicméně popisek opravíme, aby nedocházelo k dalším mýlkám. Peníze samozřejmě vrátíme. Kateřina H.
Avatar autora | 13.8.2021
S obchodem a komunikací jsem velmi spokojena, nabízí kvalitní a moc hezké originální šperky a spony.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme.
Avatar autora | 23.7.2021
+ Rychlost dodání

Velká rychlost dodání , spony jsou nádherné, perfektně vypracované, určitě budu objednávat další
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme za kladné hodnocení. Snažíme se, aby zákazník dostal svojí objednávku v co nejkratší možné době. Budeme se těšit na další objednávku :-)
Avatar autora | 24.6.2021
+ Objednávala jsem poprvé, zboží přišlo včas, v pořádku, v kvalitě, tak jak udávají na e-shopu.

Avatar autora | 22.6.2021
Okamžitá reakce,rychle dodání,zabaleno proti poničení a ještě krásný dáreček s pranickem hezkého léta.Maximalni spokojenost
Avatar autora | 4.5.2021
+ Solidní jednání, rychlé vyřízení objednávky, krásné zboží!

Avatar autora | 10.1.2021
+ Rychlé jednání, přehledný výběr a možnost si výrobky přiblížit do detailu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení