Hodnocení obchodu

5,0 29 hodnocení
5
29x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SL Avatar autora Samuel Lambert | 15.5.2022
Ďakujem za ústretovosť majiteľov. Veľmi príjemne sa spolupracovalo aj pri výmene tovaru. Zakúpil som koženú sponu, ktorá pôsobí kvalitne a robí zatiaľ radosť aj obdarovanej. Ďakujeme
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.5.2022
Děkujeme za krásné hodnocení.
JK Avatar autora Jana Kudělková | 25.4.2022
Velká spokojenost, dávám 5 hvězdiček
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.4.2022
Děkujeme.
Avatar autora Ljiljana Škorićová | 10.3.2022
Same hvězdičky.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.3.2022
To nás těší a děkujeme.
A Avatar autora Anetka | 4.3.2022
Hodně moc jsem spokojená z mých naušniček.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.3.2022
To jsme rádi, to nás těší a děkujeme.
KB Avatar autora Kornelia Beese | 26.2.2022
Super 1AAAAAAAA
JS Avatar autora Jarmila Svatošová | 21.2.2022
Velmi milé, vstřícné a rychlé jednání! Překvapením byl i krásný dáreček :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.2.2022
Děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora Marie Šemberová | 20.2.2022
Pěkně provedeno, jsem spokojená.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.2.2022
Děkujeme a jsme rádi, že jste s kvalitou spokojená.
EJ Avatar autora Eva Jedličková | 15.2.2022
Děkuji a chválím vaši práci. Kristusky í s dárky nemají chybu, můžu zdvořile poděkovat í doporučit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.2.2022
Děkujeme za krásné hodnocení.
P Avatar autora pepa z depa | 5.2.2022
pokud jste chranena dilna ,tak to hodte na stranky budete mit vice zakazniku
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.2.2022
Díky za nápad, ale chráněná dílna nejsme. Jen poctivý řemeslníci :-)
PM Avatar autora Pavel Marušák | 29.1.2022
Kvalitní zboží, komunikace s obchodem na úrovni, zabalení i doprava bez problémů. Můžu doporučit všem! P. M.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.2.2022
Děkujeme za kladné hodnocení, snažíme se odvádět 100% práci ve všch směrech. Chceme, aby se k nám bývalí zákazníci vraceli nebo jejich přátelé k nám naopak našli cestu.
LV Avatar autora Ladislava Voglová | 13.1.2022
Ano, vše bylo rychlé, popis velikosti a fota barev odpovídal skutečnosti, mohu doporučit.:)
V Avatar autora Vojtěch | 10.1.2022
Skvělé jednání, vše dorazilo včas. Můžu doporučit.
P Avatar autora Peps | 9.1.2022
Rychlé dodání.
D Avatar autora Donna H Wright | 5.1.2022
i do not kn ow if you remember me, but I bought many of your necklaces and earrings sets to give as Christmas gifts for my daughter and many nieces as Christmas gifts. I bought them on the bridge in October. They are beautiful and well loved by all! Thank you for helping me find such beautiful gifts for my many nieces. I will be looking on the web to get some for my sisters as they were jealous that they did not receive them, too! Don't hesitate in buying these products! 10 stars and above as far as I am concerned!!!!!
D Avatar autora Dana | 31.12.2021
Velice
R Avatar autora Roman | 25.12.2021
Velmi velká spokojenost
J Avatar autora Jitka | 10.12.2021
Velice spokojena rychle dodani
JJ Avatar autora Jitka Jarošová | 8.12.2021
Velice spokojena.
MK Avatar autora Miroslav Kopa | 6.12.2021
Doruceni rychle, asproduktem sem plne spokojený.
VN Avatar autora Veronika Němcová | 4.12.2021
Jsem velice spokojená, spony které jsem si u Vás koupila jsou nádherné, ještě jednou moc děkuji ????

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení