Hodnocení obchodu

5,0 9 hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 1.12.2021
Vzhledem k tomu, že jsem delší dobu marně sháněla takovéto pouzdro na brýle po optikách, tak jsem velmi spokojená , že jsem konečně něco našla podle mých představ a ještě přitom za přijatelnou cenu. Pouzdro je dobře ušito a i z kvalitního materiálu. A úzký otvor na vnější straně pro tužku či propisku je už takový malý bonus.... chtěla jsem sice jedno pouzdro zelené a druhé černé, ale asi jsem udělala někde chybu já a vůbec mi to nevadí ... upotřebím v černé barvě obě pouzdra. Zboží došlo v pořádku a včas i s dárečkem (malý měšec na drobné - bude se hodit, jsem za něj ráda a děkuji) a obsluha v zásilkovně byla také milá. Tuto firmu si založím mezi mé oblíbené .....
E Avatar autora Eliška H. | 20.11.2021
Zboží jsem objednávala poprvé a jsem moc spokojená s rychlostí, komunikací, zboží přišlo včas a v pořádku.
YH Avatar autora Yvona Hejduková | 30.10.2021
ne přišlo něco jiného
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.11.2021
Zákaznice si objednala pouzdro na cigarety vínové barvy. Vínová barva je odstín červené, též se může nazývat bordeaux, nebo-li bordó. Barva se jmenuje podle barvy červeného vína. Chápu, že každý máme jiný barvocit. Ale žádný zákazník si zatím nestěžoval. I tak se zákaznici omlouváme a pokusíme se výrobek přefotit, aby více odpovídal realitě. Zákaznice si rovněž stěžovala, že do pouzdra se nevejdou cigarety dlouhého typu. V popisu výrobku je uvedeno "na klasicky dlouhé cigarety". Pokud by bylo pouzdro určené na delší variantu cigaret, bylo by uvedeno "na dlouhé cigarety". V popisu jsou rovněž uvedeny rozměry pouzdra. Nicméně popisek opravíme, aby nedocházelo k dalším mýlkám. Peníze samozřejmě vrátíme. Kateřina H.
Avatar autora | 13.8.2021
S obchodem a komunikací jsem velmi spokojena, nabízí kvalitní a moc hezké originální šperky a spony.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme.
Avatar autora | 23.7.2021
+ Rychlost dodání

Velká rychlost dodání , spony jsou nádherné, perfektně vypracované, určitě budu objednávat další
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme za kladné hodnocení. Snažíme se, aby zákazník dostal svojí objednávku v co nejkratší možné době. Budeme se těšit na další objednávku :-)
Avatar autora | 24.6.2021
+ Objednávala jsem poprvé, zboží přišlo včas, v pořádku, v kvalitě, tak jak udávají na e-shopu.

Avatar autora | 22.6.2021
Okamžitá reakce,rychle dodání,zabaleno proti poničení a ještě krásný dáreček s pranickem hezkého léta.Maximalni spokojenost
Avatar autora | 4.5.2021
+ Solidní jednání, rychlé vyřízení objednávky, krásné zboží!

Avatar autora | 10.1.2021
+ Rychlé jednání, přehledný výběr a možnost si výrobky přiblížit do detailu.